Study guides

Q: How much would gas cost at 2.50 gallon if car gets 25 miles to gallon and your traveling 869 miles?

Write your answer...

Submit

Related questions

It would cost $219.55.

$152.48

it depends on how many miles your vehicle gets to the gallon

$343.75

Under these circumstances the fuel cost for this trip would be $13.61. To calculate the amount you divide the total miles by the miles per gallon, then multiply that amount by the price per gallon of gas.

3000 (miles) divided by 18 (milespergal) multiplied by 2.50 (costpergal) COST $416.67

3000/28*4.5= $482

It will cost you roughly 25 dollars to travel 275 miles on a 33 gallon tank.

(3000/16)*4.50= $843.75

You will use about 167 gallons of gasoline on the trip. The 3,000-mile trip would cost about $668.00 in fuel.

1964/28*2.75= $192.982 total miles divided by miles per gallon times by total gallons by fuel cost = total cost for trip

175.5

870 miles / 30 mpg = 29 gallons 29 gallons * $4.00 per gallon = $116.00 total

163.5 * 1.75 = 286.12500 $286.13

3036 miles divided by 18 mpg= 168.67 gallons of fuel 168.67 gallons times $3 per gallon = $506

At 30 miles per gallon, it would cost $29.25.

1011 miles, divided by 25 MPG = 40.44 gallons for the trip 40.44 gallons multiplied by 3.25 price per gallon = $131.43 is the cost of the trip

136.00

Divide 2400 miles by 25 miles per gallon (96). This will be the number of gallons used. Multiply the gallons used by the price (3.30 per gallon) and the result ($316.80) is the cost of traveling 2400 miles.

The answer will depend on the cost of a gallon.

3,000 miles divided by 30 mpg = 100 gallons used. 100 gallons times $3.85 = $385.00 total cost.

$66.50

650 ÷ 16 = 40.625 gallons Times 40.625 by the cost of 1 gallon of petrol in your country.

Divide the miles per gallon into the number of miles traveled to give you the number of gallons used. Then multiply the number of gallons used by the cost of the gas per gallon to give you the total cost. As this is your homework you need to do the actual sums yourself to get the answer or you will not learn how to do this sort of calculation.

48 dollars. If you get 25 miles per gallon and you are traveling 300 miles, it will take 12 gallons of gas to complete the journey. Multiply 12 by the price of gas, in this case $4.00 and the total cost will be $48.