Study guides

Q: How many hours is 30 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

7 hours and 30 minutes is 7.5 hours.

I believe you are asking how many minutes are in 2 hours and 30 minutes. The answer would be 150 minutes. There are 60 minutes in an hour, so in 2 hours there are 120 minutes, then plus 30 gives you 150.

2 hours and 30 minutes

3 hours, 30 minutes

There are 210 minutes in 3 hours and 30 minutes, since there are 60 minutes in an hour.

That is 8 hours and 30 minutes exactly.

8.5 hours is 8 hours and 30 minutes, or 510 minutes.

2 hours, 30 minutes.

4 hours and 30 minutes.

3 Hours and 30 Minutes=210 minutes=12600 seconds

There are 60 minutes in one hour, so three hours and 30 minutes = 210 minutes.

1800 minutes / 60 minutes = 30 hours

It is 2 hours and 30 minutes.

570 minutes is 9 hours and 30 minutes.

2.5 hours or 2 hours 30 minutes.

3 hours is 180 minutes so add 30+180=210 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 30 hours is equal to 30 x 60 = 1800 minutes.

There are 200 minutes in 3 hours 30 minutes.

1,800 minutes.

13 hours, 30 minutes, 0 seconds.

There are 390 minutes in 6 hours and 30 minutes.

330 minutes is 5 hours and 30 minutes.

270 minutes. 4X60+30=270.

Seven and a half hours. 7 hours 30 minutes

30 hours and 36 minutes and 36 seconds.