Q: How many hours is 212 miles at 70 miles?

Write your answer...

Submit

Related questions

Time = Distance/Speed = 212/70 hours = 3.0286 hours = 3 hours 1.7 minutes

Distance = Rate * Time or, algebraically manipulated for our purposes Time = Distance/Rate Time = 212 miles/70 mph = 3.0 hours ----------------

3.0286 hours (rounded)

250 (miles) / 70 (mph) = 3.57 (hours)

960/70=13.7 hours or 13 hours 42.9minutes

70 miles/hour * 7 hours = 490 miles

840/70 = 12 hours.

11.386 hours.

Divide 249 miles by 70 Miles/hour to get 3.557142857 hours.

Traveling 261 miles at 70 mph takes 3.73 hours.

8 hours.

Time = Distance/Speed = 700 miles/70 mph = 10 hours

520/70 = 7.42857 hours = 7 hours 26 minutes

378 / 70 is 5.4 hours or 5hrs 24 mins.

2.84 hours.

About 2 hours 15 minutes.

7 hours 2 minutes.

3 hours

Time = Distance/Speed = 135/70 hours = 1.93 hours.

554.31/70 = 7.9 hours

5.7

About 51 minutes.

9 x 70 = 630 miles

15 hours 41 minutes.

It takes about four hours.

Study guides