Study guides

Q: What are the months of the year that have 30 days?

Write your answer...

Submit

Related questions

11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.

Yes, the months of the year that have 30 days are April, June, September, and November.

4 months of the 12 months have 30 days April, June, September and November 4/12 = 1/3 of the year

No, 90 days is 3 months. A year and 3 months is 15 months or 450 days (using 30 days as a month).

There are 30+31+30+31 = 122 days in the last four months of the year.

11 of 12 months have at least 30 days

April, June, September, and November have 30 days, other months have 31 days, except February which has 28 days or 29 days in a leap year.

9

Seeing how there is only 360 days in a year and their is approximately 30 days in a month their is about 5 months is 159 days.

11. The question is not specifically asking how many months have "exactly" 30 days. 11 months have "at least" 30 days. There are four months that do have exactly 30 days, and there are at least five different versions of this riddle.

5 months have 30 days or less. Four months have 30 days and one month, February, has 28 (or 29 in leap year). There is an old mnemonic rhyme to help you remember: "30 days hath September, April, June and November" -- all the rest have 31 [days] except February, which has 28 and in leap year 29.

From January 1 - June 30 (6 months) there were 181 days. From July 1 - December 31 (6 months) there were 184 days.

They are both months of the year. They both have 31 days. They are both preceded by months with 30 days. They are both in the second half of the year.

there are 4 months a year that have 30 days; in four years that is 4 x 4 = 16 30 day months

All 12 months have "at least" 28 days. Only February has exactly 28 days, except in leap year.

In the Gregorian calendar, April, June, September, and November have 30 days each.

31 + 29 + 31 + 30 + 31 + 30 = 182 days

31+31+30+31+30+31 = 184 days in total.

Approximately: 1 month/12 months so 1/12 Less approximately, 30 days/365 days = 30/365 = 6/73 or 30 days/366 days in a leap year = 5/61 or 30 days/365.25 days over a longer cycle - you could consider even more accurate measures for a year.

30 months consist of about 912 days.

All the months, except for February have at least 30 days. The months that have exactly 30 days are: April, June September, November.

Some months have 28 days (29 in a Leap Year), others have 30 or 31 days. The average is just less than 30½ days. 119 days is therefore about 2 days less than 4 months.

233 days is about 7.65 months. (average months, or about 7 months, 20 days) It is only possible to estimate here as the months of the year have either 28, 30 or 31 days, then there is a leap month which has 29 days.

A year is 365 days a number that refuses to be divided nicely which is why we have uneven months of either 30 or 31 days except for February

April, June, September, November these months have 30 days.