Study guides

Q: What fractional part of a 7-day week is 1 hour?

Write your answer...

Submit

Related questions

1/7

33280

It is 36.25 for the week.

Rational folks consider that full-time.

11 per hour for 40 hours is 11*40 = 440 for the 40 hour week.

$6,250.00 per hour for a 40-hour work week.

A carpenter earns $12.30 an hour for a 40-hour week. His overtime pay is 11⁄2 times his base pay. If he puts in a 46-hour week, how much is his weekly pay?

28,000 per year = 28000/52 per week = 538 per week Assuming a 40 hour week then: 538 per week = 538/40 = 13.45 per hour

16.83/Hour for a 40 hour week.

337.50 a week

120.

Part time home based business would be less than a normal 40 hour work week

$192.31 per hour for a 40-hour work week.

About $34.14 per hour for a 40-hour week.

If you work a 40 hour week every week it is $18.94 per hour

It depends on ho many hours (per week) you work part time, and how many paid weeks in a year.

$16.58 per hour.

Each semester hour (credit hour) is one hour of class contact time per week for the semester. One credit hour is equivalent to one credit.Each semester hour (credit hour) is one hour of class contact time per week for the semester. One credit hour is equivalent to one credit.Each semester hour (credit hour) is one hour of class contact time per week for the semester. One credit hour is equivalent to one credit.Each semester hour (credit hour) is one hour of class contact time per week for the semester. One credit hour is equivalent to one credit.Each semester hour (credit hour) is one hour of class contact time per week for the semester. One credit hour is equivalent to one credit.Each semester hour (credit hour) is one hour of class contact time per week for the semester. One credit hour is equivalent to one credit.

That depends on how many weeks are worked a year and how many hours a week. In a 50 week year at 40 hours a week it is 12 an hour In a 48 week year at 38 hours a week it is 13.57 an hour and so forth.

That depends how many hours you are working for the week.

If you work an 8 hour day for a week, you would earn $504 - taxes.

well if you do an 8 hour day it is 600 a day and if you do a 5 day week it is 3000 a week and if you work a 52 week year it is 156000 a year.

I would say part time, school is more important than work. In this case however.

$362/40 hours = $9.05 per hour

20 dollars per week is 1040 20 dollars per hour is 37,440