Study guides

Q: 5 minutes equals how many seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

5 minutes=300 Seconds

Three hundred seconds divided by 60 seconds to a minute equals five (5).

60 seconds = 1 minute so 60 x 5= 300 seconds in 5 minutes.

There are 5 minutes and 50 seconds

There are 60 seconds in one minute. Therefore 300 seconds is equal to (300 / 60) = 5 minutes.

5 minutes equal 300 seconds.

300 seconds * 1 minutes/60 seconds = 5 minutes

5 minutes is 300 seconds @60 seconds per minute.

1 minute = 60 seconds. Therefore 5 minutes = 5 x 60 seconds = 300 seconds.

There are 300 seconds in 5 minutes.

There are 5 minutes and 50 seconds.

300 seconds is 5 minutes.

5.743 hours = 5 hours, 44 minutes, 34.8 seconds.

There are 5.416666 recurring minutes in 5 minutes 25 seconds.

5.717 minutes, or 5 minutes and 43 seconds.

There are 5 minutes and 45 seconds or 5.75 minutes

There are 24 hours in a day, so there are 120 hours in 5 days, with no minutes or seconds remaining. To get minutes or seconds in a 5 day period, use what you know about how many minutes in an hour, and how many seconds in a minute.

300 seconds 60secondsx5=5 minutes

330 minutes or 0.2291667 days or 19800 seconds.

There are 720 seconds in 12 minutes.

245 minutes or 14,700 seconds.

5 hours 24 minutes is 19,440 seconds.

300 Seconds

300 seconds.

Well, there are 60 seconds in a minute, so 5 minutes is 5 X 60 seconds = 300 seconds.