Study guides

☆☆

Q: What does 5 minutes and 10 seconds equal in seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

5 minutes equal 300 seconds.

300 seconds is equal to 5 minutes.

5 minutes is 300 seconds @60 seconds per minute.

5*60 = 300 seconds

5*60 is 300 seconds

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5 minutes is equal to 5 x 60 = 300 seconds.

317 seconds is 5 minutes and 17 seconds.

310 seconds.

300 = 60 x 5 310 - 300 = 10 5 minutes 10 seconds

There are 10. The time 5 minutes equal 5 x 60 = 300 seconds. 300/30 = 10. Another way to approach this, since 30 seconds is half a minute, is to divide 5 by 1/2 =10.

60 seconds/minute times 5 minutes = ...................you do the arithmetic!

5 minutes and 15 seconds.

2.08333333333333333333333 Minutes or 21/12 Minutes

10 minutes and 5/6 second(0.83333333)

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 321 seconds is equal to 321/60 = 5 remainder 21 or 5 minutes 21 seconds.

310 seconds is in 5 minutes and 10 seconds

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 321 seconds is equal to 321/60 = 5 remainder 21 or 5 minutes 21 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore 300 seconds is equal to (300 / 60) = 5 minutes.

60 seconds in a minute * 60 minutes in an hour * 5 hours = 18,000 seconds

Yes 100% correct

It is 5 hours and 10 minutes or 18,600 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 125 seconds is equal to 125/60 = 2.083 recurring (that is, 2.0833333...) minutes or 2 minutes 5 seconds.

321 seconds - 5 minutes 21 seconds 625 seconds - 10 minutes 25 seconds 542 seconds - 9 minutes 2 seconds 203 seconds - 3 minutes 23 seconds

There are 11130 seconds in 3 hours, 5 minutes, and 30 seconds

It is 10 hours and 36 minutes.