Q: What does Scout spend 30 cents on?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

one dollar eighty cents0.30 x 6 = 1.80

3 ways. 10 cents+10 cents+10 cents=30 cents 20 cents+10 cents=30 cents 5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents=30 cents Hope that helped you

30 cents/2 dollars = 30 cents/200 cents = 3/20 = 100*3/20% = 15%

15% of 30 cents is 4.5 cents 15% of 30 dollars is 4.5 dollars

No.

Related questions

Scout squandered her first nickel on the "House of Horrors" and some more on Mrs. Taylor's divinity. She also wanted to bob for apples which leads us to believe that Scout still had money left.

one dollar eighty cents0.30 x 6 = 1.80

Scout squanders her thirty cents on pounds and pounds of bubble gum.

3 ways. 10 cents+10 cents+10 cents=30 cents 20 cents+10 cents=30 cents 5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents=30 cents Hope that helped you

Yes, Girl Scout cookies were 25 cents per box in the early years. From 1922 to about 1952 Girl Scout cookies cost approximately 25 cents per box, depending on where the cookies were sold.

The price for Girl Scout cookies in 1969, depending on the Girl Scout council, was from $0.50 to $1.00.

You spend 14 cents

If you mean in 30 cents, there are 6 nickels (30 cents / 5 cents = 6) If you mean 30 dollars, the answer is 600 nickels (3000 cents / 5 cents)

30 cents/2 dollars = 30 cents/200 cents = 3/20 = 100*3/20% = 15%

15% of 30 cents is 4.5 cents 15% of 30 dollars is 4.5 dollars

35 cents per box when my sisters sold them in the mid-1950's. By the time I sold them in the mid-1960's, they were up to 50 cents per box and maybe even 60 cents the last year I sold. I remember having to have lots of change!

the definition is how much you spend per mile in cents.