Study guides

Q: Which one is bigger 9 weeks or 56 days?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 7 days in one week. Therefore, 56 days is equal to 56 / 7 = 8 weeks.

56 days is eight weeks.

There are eight weeks in 56 days (56/7=8).

56 weeks

There are 56/7 = 8 weeks.

56 days in 8 weeks

56/7 = 8 weeks

56 weeks

Eight weeks.

8 weeks

7 days = 1 week56 days = (56/7) = 8 weeks

392 days

56 days

there are 56 school days in 8 weeks

Well, there's seven days in a week so 8x7=56 so 56 days.

7 days to a week, times 8 weeks. 7x8=56

56 days

56

56 = 7 x 8 61 - 56 = 5 8 weeks 5 days

Seven weeks is 49 days 52 - 49 = 3 Eight weeks is 56 days 56 -52 = 4 Hence 52 days is nearer to 7 weeks

8

8x7=56

There are 3 hours/(24 hours/days*7 days/weeks ) = 1/56 weeks in 3 hours.

8 weeks 2 days 58 - 2 = 56 = 7 x 8

56 weeks and 3 days