Study guides

Q: How do you find the average for 50 60 70 80 90 100?

Write your answer...

Submit

Related questions

50

60% of 50 = 50*60/100 = 30

To find a percent of something, you have to do the part divided by the whole and then multiply by 100. So 30/60=.5 and .5*100=50. So 30 is 50% of 60.

50% of 60 = 60*50/100 = 30

(50/60) * 100 = 83.33333333333333...83.33%

30/50 = 60/100 = 60%

Lifespan of parrots depends on type Macaws 50 - 100 + Cockatoos 40 - 60 + Amazons 50 - 70 + African Grays 50 - 60 + Eclectus 65 - 85

50

100*(80 - 50)/50 = 100*30/50 = 60%

50 mph, 40+60=100/2=50, assuming you use the same route.

60% 30/50*100=60%

50% x 60 = 50/100 x 60 = 1/2 x 60 = 60/2 = 30 Therefore, 50% of 60 equals 30.

60 percent of 50 = 60% x 50 = (60/100) x 50 = 0,6 * 50 = 30

The Least Common Multiple (LCM) for 50 60 100 is 300.

The average is 60.

50-60 kmpl

Anywhere from 50-60 pounds is average (not underweight or overweight) Anywhere from 50-60 pounds is average (not underweight or overweight) Anywhere from 50-60 pounds is average (not underweight or overweight)

% rate= 30/60 * 100% = 50%

50% of 60 is 30. 100% of 60 is 60. So 400% of 60 is 240!

In mathematics, "of" always means "multiply", so 60% of 50 is equivalent to: 60/100 x 50 = 6/10 x 50 = 3/5 x 50 = 150/5 = 30.

An average rope length is about 60 ft. It could be anywhere between 50 and 100, though.

100. 50 is average. 60 is high. 40 is low

20 seconds -- if they are relatively fit. Otherwise, I'd say an average 60-year old wouldn't even make it that far.

now? they average $50-$60 but you might be able to find cheaper ones that are used

(100*30 + 50*60)/(100+50) = (300 + 300)/150 = 40 degrees.