Q: What is 5 quauters plus 10 dimes plus 11 nickels?

Write your answer...

Submit

Related questions

6 dimes, 5 dimes 2 nickels, 4 dimes 4 nickels, 3 dimes 6 nickels, 2 dimes 8 nickels, 1 dime, 10 nickels, and 12 nickels.

The formula is (20-2x) N + (x) D for x = 0 to 10 20 nickels, no dimes 18 nickels, 1 dime 16 nickes, 2 dimes 14 nickels, 3 dimes 12 nickels, 4 dimes 10 nickels, 5 dimes 8 nickels, 6 dimes 6 nickels, 7 dimes 4 nickels, 8 dimes 2 nickels, 9 dimes No nickels, 10 dimes

10 quarters 32 dimes and 17 nickels is $6.55

29 dimes and one nickel or 28 dimes and 3 nickels or 27 dimes and 5 nickels or 26 dimes and 7 nickels or 25 dimes and 9 nickels or 24 dimes and 11 nickels or 23 dimes and 13 nickels or 22 dimes and 15 nickels or 21 dimes and 17 nickels or 20 dimes and 19 nickels or 19 dimes and 21 nickels or 18 dimes and 23 nickels or 17 dimes and 25 nickels or 16 dimes and 27 nickels or 15 dimes and 29 nickels or 14 dimes and 31 nickels or 13 dimes and 33 nickels or 12 dimes and 35 nickels or 11 dimes and 37 nickels or 10 dimes and 39 nickels or 9 dimes and 41 nickels or 8 dimes and 43 nickels or 7 dimes and 45 nickels or 6 dimes and 47 nickels or 5 dimes and 49 nickels or 4 dimes and 51 nickels or 3 dimes and 53 nickels or 2 dimes and 55 nickels or one dime and 57 nickels

There are 11 ways. The formula is (20-2x) N + (x) D for x = 0 to 10 20 nickels, no dimes 18 nickels, 1 dime 16 nickes, 2 dimes 14 nickels, 3 dimes 12 nickels, 4 dimes 10 nickels, 5 dimes 8 nickels, 6 dimes 6 nickels, 7 dimes 4 nickels, 8 dimes 2 nickels, 9 dimes No nickels, 10 dimes

$1.10 (10 dimes = $1.00; 2 nickels = 10 cents. So $1.00 + 10 cents = $1.10)

10 dimes

Guessing you mean 0.50 dollars, 6 different ways:10 nickels1 dime + 8 nickels2 dimes + 6 nickels3 dimes + 4 nickels4 dimes + 2 nickels5 dimes

100 pennies 10 dimes 20 nickels 4 quarters 5 dimes and 10 nickels 2 quarters and 5 dimes Mainly, as long as you have 100 cents then its a dollar.

$1.75

10 quarters 7 dimes 9 pennies and 27 nickels is: $4.64

10 for nickels,5 for dimes, and last quarters 2.So it is three ways

You will need at least one nickel. With one nickel you would need 12 dimes to make $1.25. If you have more nickels, then subtract one dime for every two additional nickels you have, so if you have 5 nickels you will need 10 dimes.

2 quarters 1 quarter, 2 dimes, 1 nickel 1 quarter, 1 dime, 3 nickels 1 quarter, 5 nickels 5 dimes 4 dimes, 2 nickels 3 dimes, 4 nickels 2 dimes, 6 nickels 1 dime, 8 nickels 10 nickels

1)4 quarters 2)2 half dollars 3)10 dimes 4)20 nickels 5)half dollar 2 quarters 6)half dollar 5 dimes 7)half dollar 10 nickels 8)half dollar 4 dimes 2 nickels 9)half dollar 4 nickels 3 dimes 10)half dollar 2 nickels 4 dimes 11)half dollar 6 nickels 2 dimes 12)half dollar 8 nickels 1 dime 13)3 quarters 2 dimes 1 nickel 14)2 quarters 5 dimes 15)2 quarters 10 nickels 16)2 quarters 4 nickels 3 dimes 17)2 quarters 2 nickels 4 dimes 18)2 quarters 6 nickels 2 dimes 19)2 quarters 8 nickels 1 dime 20)1 quarter 6 dimes 3 nickels 21)1 quarter 7 dimes 1 nickel 22)1 quarter 5 dimes 5 nickels 23)1 quarter 4 dimes 2 nickels 24)1 quarter 3 dimes 4 nickels 25)1 quarter 2 dimes 6 nickels 26)1 quarter 1 dime 13 nickels 27)5 dimes 10 nickels 28)4 dimes 12 nickels 29)3 dimes 14 nickels 30)2 dimes 16 nickels 31)1 dime 18 nickels 32)6 dimes 8 nickels 33/7 dimes 6 nickels 34)8 dimes 4 nickels 35)9 dimes 2 nickels

Ten it each group.

(dimes X 10) + (nickels X 5) = 145 and dimes - nickels = 4 14 dimes + 1 nickel =145 13 dimes + 3 nickel =145 12 dimes + 5 nickel =145 11 dimes + 7 nickel =145 10 dimes + 9 nickel =145 since 11-7 = 4 11 dimes + 7 nickels =145

ten(10)

$1.20

10 Nickels 2 Quarters = $1.00 4 Dimes 7 Nickels 1 Quarter = $1.00 8 Dimes 4 Nickels = $1.00

well if a dimes 10 and a nickels 5 the answer would be 9.. UK here pence and pounds

Let D = the number of dimes Let N = the number of nickels 10D + 5N = 170 N = D + 10 10D + 5(D + 10) = 170 10D + 5D + 50 = 170 15D = 120 D = 120/15 D = 8 N = 18

hundreds of ways... 50 dimes 100 nickels 20 quarters 40 dimes and 2 nickels 90 nickels and 5 dimes 16 quarters and 10 dimes 30 dimes 2 nickels 4 quarters etc figure it out ;)

A toonie is $2.00 A loonie is $1.00 6 dimes = 6*10 cents = 60 cents 2 nickels = 2*5 cents = 10 cents 12 pennies = 12 cents (even though pennies were discontinued in 2012) Adding these amounts gives a total of $3.82

A dime is 10 cents and a nickel is 5 cents, so each dime is the same as 2 nickels. That means 49 dimes are equivalent to 49*2 = 98 nickels.

Study guides