Best Answer

The trip was about 1,625.82 miles in length.

Q: What if your car used 68 6 gallons of gasoline and you got 23 7 miles per gallon on a recent trip How long was the trip?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

113 gallons

425/10.8 = 39.35 miles per gallon (rounded)

27.8 Gallons.

523 miles: 16.2 gallons of gasoline1 mile: 523/16.2 or 32.3 gallons of gasoline. (32.28...â‰ˆ 32.3, because 8 > 5)

Estimate 30 mpg

Related questions

113 gallons

Divide the number of miles travelled by the number of gallons of gasoline used.

425/10.8 = 39.35 miles per gallon (rounded)

It is 30 miles per gallon.

189 miles = 7 gallons 27 miles = 1 gallon 297 / 27 = 11 gallons

1625.8

31 gallons

31 gallons

To convert liters to gallons, divide by 3.785. 76.5 liters is equal to 20.2 gallons. Multiply 20.2 gallons by 38 miles per gallon to get 767.6 miles. The car can travel approximately 767.6 miles on 76.5 liters of gasoline.

32.18 (rounded)

26.8 Gallons Worked out by 670 miles divided by 25.

448 miles is the answerheres the computation:$24 - cost for the trip$1.50 per gallon of Gas28 miles per gallon$24/$1.50= 16 gallons16 gallons X 28 miles per gallon = 448 miles