answersLogoWhite

0

What is .88 hours in minutes?

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-06-03 20:46:35

Best Answer

52.8

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-06-03 20:46:35
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.74
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1208 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is .88 hours in minutes?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How do you convert 88 minutes to hours?

You do the math. 88 minutes= 1 hour 28 minutes.


How long is 1888 minutes in hours?

1,888 - 88 = 1,800 = 60 x 30 88 = 60 + 28 31 hours 28 minutes


How many hours is 88 minutes?

1hr and 28 min.


How long are days and night on Neptune?

about 88 hours and 24 minutes


When was 88 Minutes released?

88 Minutes was released on 04/18/2008.


What was the Production Budget for 88 Minutes?

The Production Budget for 88 Minutes was $30,000,000.


How many minutes is .88 minutes in an hour?

An hour is 60 minutes, so 60 * .88 = 52.8


What does 88minutes equal too in hours?

To convert minutes to hours, you divide by 60. 88/60 = 1.47 hours. If you prefer to have the result in minutes and hours, do a division with remainder. The (integer) result of the division in this case is 1, the remainder is 28, so you have 1h 28m.


How much money did 88 Minutes gross worldwide?

88 Minutes grossed $32,955,399 worldwide.


How many days hours minutes and seconds is equal to 7688890 seconds?

To answer this: Divide the number of seconds by 60 to get 128148 minutes with a remainder of 10 seconds. Divide 128148 by 60 giving us 2135 hours with a remainder of 48 minutes. Divide 2135 hours by 24 giving us 88 days with a remainder of 23 hours. Therefore the answer is 88 days 23 hours 48 minutes 10 seconds There are 86400 seconds in a day. There are 3600 seconds in an hour There are 60 seconds in a minute So... 88 * 86400 = 7603200 23 * 3600 = 82800 48 * 60 = 2880 10 7688890


How many hours are in 88 days?

There are 24 hours in one day. Therefore, 88 days is equal to 88 x 24 = 2112 hours.


How much money did 88 Minutes gross domestically?

88 Minutes grossed $16,930,884 in the domestic market.

People also asked