Study guides

☆

Q: What is 10 percent off 150?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

135

First find 10% by dividing by 10: 150/10 = 15 So 150 - 10% = 150 -15 = 135

150% of 10= 150% * 10= 1.5 * 10= 15

10% of 150 is 15

10% of 150 = 15

50 percent off 150.00 = 7550% off of 150= 50% discount applied to 150= 150 - (50% * 150)= 150 - (0.50 * 150)= 150 - 75= 75

20 percent of 150 is 120.00 or 30.00 off.

10 percent of 1500 is 150.

30% off 150 = 150 - (0.30 x 150) = 105

percent off = 30.06%499 - 349 = 150% off = 150/499 * 100% = 30.06%

40% off 150 is 60% of 150 = 150*60/100 = 90

30% off $150 = $150 - (0.30 x $150) = $105

It is: 150-75 = 75

30% off of the price $150 = 0.7*150 = $105

150

150

6% OF $150 is .06 x 150 = $9.006% OFF OF $150 is $150 - $9.00 = $141.00

10% of 150 gb = 15 gb

150

105

150

75

((35 / 100) * 150) = 0.35 * 150 = 52.5

105.00 (10 percent of 150 is 15 so 15 *7 = 105) b*r = p

150 x (1 - 20/100) = 150 x 0.8 = 120 Therefore, 20 percent off 150 pounds is 120 pounds.