10 times 100 is equal to 1,000
10x100=1000 (one thousand)
there are 10mm in one cm and 100cm in 1m. Times 10x100 and you get 1,000mm=1m
I believe it is 1000 millimeters, 10 milimeters in a centimeter, 100 centimeters in a meter, 10x100=1000.
1000 millimeter= 1 meter If 10mm=1cm, and 100cm=1m then 10x100=1000 ∴1000 mm
There are 10mm in a cm, and there are 100cm in a meter. So, 10x100=1000 So, 5270 divided by 1000 is: 5.27m
10x10x10 10x10=100 10x100= 1000 10^3 = 1000
Well, If 10 pesos equal one American dollar, 10X100 equals 1,000. So $100 equals 1,000 pesos.
how many you ask well just do math 10x100= 1000 so there you go a thousand dimes go into a hundred dollar bill
According to how you have worded the question, there would be 100 liters in each jug. The total liter amount would be 10x100=1000 liters.
1x1000 2x500 4x250 5x200 8x125 10x100 20x50 25x40
in a hundred there are 10 10's in ten hundred there are 10 10's in each hundred so 100=10x10 10x100=(10x10)x10 so 1000 tens in ten hundreds
One tenth can be written as the fraction 1/10. To see how many 1000s are in it, multiply the top and bottom by 100 since 10x100 is 1000. You have 100/1000 which tells you there are 100 thousands in 1/10
Think about it. A football field is 100 yards long. So ten fottballs fields would equal 10x100 yards. 10 x 100 = 1000. So 10 football fields equals 1000 yards or 3000 feet.
Well It Helps You Think About Stuff Say LikeExample:10x100=1000Your Brain Has certain Parts That You Think Off Nearly Everydaythats like saying your brain is a geniusit helps you in life to get you going to get to a next level of work
There are 100 cents in $1 so Lets say that Sally earned 10 dollars and hour. Since there are 100 cents in a dollar you multiply 10x100= 1000. So Sally gets 1000 cents per hour. Hope this helps.
I have never heard of dkg, however dg or d anything usually means deci which means 0.1 of something. so a deci kilo gram should mean a tenth of a thousand grams, i.e. 100g. 10x100 = 1000gram servings
Percent means "out of 100", so subtracting 6 "out of one hundred" from 1000 means that we take away 6 units for every hundred units that exist. 1000=10x100 This means that there are 10 sets of 100 units in one thousand units. That means we need to take away 10 sets of 6 units. 10x6=60 6 units for each of 10 sets of 100 units yields 60 units. 1000-60=940 60 units less than 1000 units is 940.
If it is a fraction you want as a percent, this is how you do it: NUMERATOR ÷ DENOMINATOR so it's kind of like this: if there is a 5/7, you devide 5 by 7, which is 0.72. But that's not all, when you've got the number, multiply it by a 100. 0.72x100=72. So it is 72 percent: I'll shorten it out for you: 2/8= 2÷8= 0.25 now if you want it as a percent: 0.25x100=25% :) If it is a decimal you want as a percent, this is how you do it: multiply a 100 to the decimal: 0.23x100=23% so 0.23=23% if the decimal is over the hundredths( something like 0.567) you easily know that if you multiply a 100 it is 567. but it's not 567%. it is 56.7%. Do you kind of get it? If you want your decimal to be 567%, the decimal must be 5.67. Examples: 4/10=4÷10x100=40% (try it on a calculator) 0.67=67% 78.34=7834% 2.649=264.9% a whole number: example: 7=700% because 7=7.00 and 7.00x100 is 7% I hope you understand now.
there are a thousand millimeters in a meter An easier way to do this would be to break it down first. we know that there are 100 centimeters in a meter. we also know that there are 10 millimeters in a centimeter. so 10(millimeters in a centimeter) x(times) 100(centimeters in a meter) ...10x100=1000 one thousand millimeters in a meter :) ++++ :(. That is NOT the easier way! Learn what the prefixes mean, instead. The prefix tells you the multiplier, so 'milli' means one-thousandth therefore to turn metres to millimetres multiply them by 1000. You do NOT break a simple, linear conversion into intermediate steps because that makes additional, extra work and increases the risk of error. You may need to use intermediate steps for more unwieldy calculations involving mixed dimensions, but for straight linear conversions just use the prefix-value directly.
ORS reformulated volume per volume replacement: 100ml for every episode of LBM or vomiting. To prepare ORS: Dissolve 1 sachet in 200ml water. Maintenance Fluid: through IV Holliday-Segar Method 0-10 kg- 100ml/kg 11-20 kg- 1000 plus 50 ml for every kg above 10kg >20 kg- 1500 plus 20ml for every kg above 20kg I'm not sure but i think the ceiling is only up to 2400 ml..you cannot go higher than that. :) For example: 11 kg child 10x100= 1000 ml plus 1x50= 50 ml Total: 1050 ml in 24 hours 1050 ml divided by 24 hours = 43.75 or 44 drops per hour If using macroset, divide by 4, so it's 11 drops per minute. if using microset, no need to divide, so it's just 44 microdrops per minute. God bless!
Binary, itself, is rather simple. However it is only a numeric system. Turning it into letters, data, etc. is a much more complex task, and there are many, many ways to do so. Binary represents a numerical system. We use a base '10' system. 10 numbers represented by each field. IE, the one's place, ten's place, hundred's place. Each is a multiple of 10 (10x1 = 10's place, 10x10 = hundred's place, 10x100 = thousand's place). Binary works the same way, but with only two integers per field. 0 = 0 1 = 1 10 = 2 11 = 3 100 = 4 101 = 5 110 = 6 111 = 7 1000 = 8 1001 = 9 1010 = 10 1011 = 11 1100 = 12 1101 = 13 1110 = 14 1111 = 15 10000 = 16 100000 = 32 1000000 = 64 10000000 = 128 100000000 = 256 1000000000 = 512 10000000000 = 1024 100000000000 = 2048 1000000000000 = 4096 etc.etc.etc.
Binary, itself, is rather simple. However it is only a numeric system. Turning it into letters, data, etc. is a much more complex task, and there are many, many ways to do so. Binary represents a numerical system. We use a base '10' system. 10 numbers represented by each field. IE, the one's place, ten's place, hundred's place. Each is a multiple of 10 (10x1 = 10's place, 10x10 = hundred's place, 10x100 = thousand's place). Binary works the same way, but with only two integers per field. 0 = 0 1 = 1 10 = 2 11 = 3 100 = 4 101 = 5 110 = 6 111 = 7 1000 = 8 1001 = 9 1010 = 10 1011 = 11 1100 = 12 1101 = 13 1110 = 14 1111 = 15 10000 = 16 100000 = 32 1000000 = 64 10000000 = 128 100000000 = 256 1000000000 = 512 10000000000 = 1024 100000000000 = 2048 1000000000000 = 4096 etc.etc.etc