Study guides

Q: What does 7 nickels equal?

Write your answer...

Submit

Related questions

Two nickels equal the value of one dime, therefore fourteen (14) nickels would equal the value of seven (7) dimes.

One nickel is equal to 0.05 dollars. Therefore, 7 nickels is equal to 7 x 0.05 = 0.35 dollars.

U.S. Nickels weigh 5 grams. So 2 well equal 10 grams.

2 quarters 3 dimes 8 nickels and 7 pennies equal $1.27

$4.20

4 quarters and 3 nickels

A quarter is equal to 25 cents. A dime is equal to 10 cents. A nickel is equal to 5 cents. Therefore, 7 quarters 2 dimes 2 nickels is equal to (7 x 25) + (2 x 10) + (2 x 5) = 205 cents or $2.05.

7 dimes, 5 nickels, 5 pennies 3 dimes, 14 nickels

40

3 dimes 3 nickels 1 penny.

A roll of nickels is equal to $2.00 or 40 nickels.$2

5 quarters * 5 nickels/quarter = 5 * 5 nickels = 25 nickels

16 nickels equal 80 cents plus 42 cents equals 122 cents so the final answer is 7 dollars and 22 cents

1 dime = 2 nickels

Approx 2268015 nickels.

There are 20 nickels to a dollar. 117 nickels equal 5 dollars 17 nickels.

50 nickels equal 240 it takes 10 quarters to equal 240

One dime, or 10 cents

Two dollars is equal to 8 quarters, ten nickels is equal to 50 cents or two quarters. Eight plus two equals 10. Another way to find the answer is to think of dollars in terms of nickels. One dollar equals twenty nickels (5 x 20 = 100). So two dollars would equal 40 nickels. Add the ten nickels to the 40 nickels to get 50 nickels. A quarter equals five nickels (5 x 5 = 25). Then devide 50 by 5 to equal 10.

7

One nickel is equal to 0.05 dollars. Therefore, 4.70 dollars is equal to 4.70 / 0.05 = 94 nickels.

Well, it'll never equal exactly 2.36, since it has to be in quantities of five. However, there are 47 nickels in 2.36 (which will equal 2.35)

7 nickels are in 35 cents.

7 nickels, 3 quarters

75 nickels equal $3.75. A way that you can do this yourself without having to go on Answers.com is to get a calculator (either a physical one or one on your phone, computer, etc), and put the amount of nickels (75) times the amount nickels are worth (5), and that should equal 375, therefore giving you $3.75.

People also asked