Q: What is 14 quarters plus 15 dimes plus 12 nickels and 5 pennies?

Write your answer...

Submit

Related questions

9 dollars plus 12 quarters plus 25 dimes plus 11 nickels plus 18 pennies = $15.23

18.59

5 quarters plus 10 dimes plus 11 nickels = $2.80

1 quarter plus 9 dimes plus 9 nickles plus 7 pennies = $1.67

12 quarters. 20 dimes= 2 dollars, and 20 nickels= 1 dollar. 3 dollars, multiplied by 4 because of the quarters, is 12 quarters

A toonie is $2.00 A loonie is $1.00 6 dimes = 6*10 cents = 60 cents 2 nickels = 2*5 cents = 10 cents 12 pennies = 12 cents (even though pennies were discontinued in 2012) Adding these amounts gives a total of $3.82

36 dimes plus 24 nickels = $4.80

Nickles - 10 $0.50dimes - 20 $2.00quarters - 40 $10.000.50+2.00+10.00 = $12.50 containing 40 quarters---Here's how to solve this with Algebra :Let N be the number of nickels, so that2N is the number of dimes, and2(2N) or 4N is the number of quarters.A nickel is 5 cents, a dime is 10 cents, and a quarter is 25 cents,and the total in the cash register is $12.50Multiplying by their cents values, we have5(N) plus 10(2N) plus 25 (4N) = 12505N + 20N + 100N = 1250125 N = 1250N= 10So the number of nickels is 10, dimes 20, and quarters 40.

(200x25) + (150x10) + (300x1) 5000 + 1500 + 300= 6800 pennies or 68 dollars.

One way would be to use 6 dimes, 4 nickels, and 20 pennies. This would be 60 cents plus 20 cents plus 20 cents = $1.00. Another way would be to use 2 dimes, 13 nickels, and 15 pennies. This would be 20 cents plus 65 cents plus 15 cents = $1.00.

$3

$1.10

60 cents

one dime = $0.10 plus one nickel = $0.15 plus 6 pennies = $0.21 *Used a total of 8 coins to make a sum of $0.21.*

Let the number of nickels, dimes and quarters be n, d, q respectively. Then n +d + q = 30 5n + 10d + 25q = 550 But d = 2n, so: n + 2n + q = 30 => 3n + q = 30 5n + 10(2n) + 25q = 550 => 25n + 25q = 550 => n + q = 22 Which gives two simultaneous equations to solve, resulting in: n = 4, q = 18 So there are 18 quarters (plus 4 nickels and 8 dimes).

$1.19 is the total.

13 dimes plus 1 nickel adds up to $1.35

i didn't find my answer

59 cents 2 quarters plus 1 nickel plus 54 pennies is 25 + 25 + 5 + 1 + 1 + 1 + 1

void calcCoins(int amount) { const int valQ = 25; const int valD = 10; const int valN = 5; const int valP = 1; int numQ = 0; int numD = 0; int numN = 0; int numP = 0; // Count number of quarters. while( amount >= valQ ) { ++numQ; amount -= valQ; } // Count number of dimes. while( amount >= valD ) { ++numD; amount -= valD ; } // Count number of nickels. while( amount >= valN ) { ++numN; amount -= valN ; } // Count number of pennies. while( amount >= valP ) { ++numP; amount -= valP ; } printf("Quarters: %d\n", numQ); printf("Dimes: %d\n", numD); printf("Nickels: %d\n", numN); printf("Pennies: %d\n", numP); printf("Total coins: %d\n", (numQ + numD + numN + numP)); }

If "100" is supposed to be one dollar, thenOne dollar is $1.00One nickel is 5 cents, so 5 nickels is $0.25One penny is one cent, so 6 pennies is $0.06Thus, One dollar ($1.00) plus five nickels ($0.25) plus six pennies ($0.06) equal $1.31.

To figure out problems, break it down into pieces: 9 nickles is 9x5=45 cents3 quarters is 3x25=75 cents 45 cents plus 75 cents = 1.20 A dime is 10 cents. 1.20 (dollars.cents) divided by 10 (cents) = 12 dimes

There are 10 of each coin in the cash register. 10 quarters (2.50) plus 10 dimes (1.00) plus 10 nickels (.50) = 4.00 The formula to solve this problem is: (X x .25) + (X x .10) + (X x .05) = 4.00 X (.25+.10+.05) = 4.00 X = 4.00/.4 = 10Woah that is really hard math

It is illegal to melt nickels and pennies because their metal value is higher than their face value. So if people would keep all their nickels and pennies and melt them they would make a lot of money. Plus it would cause a penny and nickel shortage.

one half dollar plus two dimes plus three nickles plus twenty four pennies