Study guides

Q: What is 15 minutes before 8 o'clock?

Write your answer...

Submit

Related questions

8:15 AM

It is: 24 hours minus 8 hours 15 minutes = 15 hours 45 minutes

It is 28 minutes from 7:47 AM to 8:15 AM or 7:47 PM to 8:15 PM -- an hour has 60 minutes, so from 7:47 to 8:00 is 13 minutes, and from 8:00 to 8:15 is another 15 minutes.(* from 7:47 AM to 8:15 PM, or from 7:47 PM to 8:15 AM would be another 12 hours, or 720 minutes, making the total 748 minutes)

8:45. a quarter means 25% of one hour or 15 minutes and of nine means nine less 15 minutes or 8:45. 15 minutes untill. 15 minutes untill.

The term a quarter to 9 means 15 minutes before 9 o'clock, or 45 minutes after 8 o'clock; it would be written as 8:45.

4:15 pm

8 to 10'oclock

35 minutes before 8

about 8 oclock mon-fri and 4 oclock sat-sun opens at 9

30 minutes before 8:36am is 8:06am. 30 minutes after 8:36am is 9:06am

8 minutes/1 hour = 8 min/60 min = 8/60 = 2/15

There are: 120/15 = 8 of them

It would be 8 Oclock Minus one hour.

from 8,oclock to 11

90

8 oclock

15 miles = 1 hour 1 hour = 60 minutes 60 minutes divided by 15 = 4 minutes per mile 4 minutes times 8 miles = 32 minutes

8 hours and 15 minutes.

8 fifteen minutes are in two hours

1 hour and 15 minutes.

Between 8 am and Noon are 4 hours = 240 minutes. Let T = 240 - x, and T - 60 = 3*x. Where T is right now, T-60 is one hour ago, and x is the number of minutes before noon, and 3*x is the number of minutes after 8am. Substitute the first equation into the second & solve for x: 240 - x - 60 = 3*x --> 180 = 4*x --> x = 45, So it is 45 minutes before noon (11:15), and 1 hour ago (10:15) it was 2 hrs 15 minutes after 8 am (135 minutes), and yes 135 is 3 times 45, so it works.

((8 minutes 32 seconds) + (37 minutes 18 seconds)) + (15 second) = 46 minutes 5 seconds

6 hours and 8 minutes or 6 hors and 8/60= 6 and 2/15

27 minutes before 8:40 am would be 8:13 am.

15% of 8 hours = 15% * 8 = 0.15 * 8 = 1.2 hours or 1 hour 12 minutes