Study guides

☆☆☆☆☆

Q: What is 15 percent off 876?

Write your answer...

Submit

Related questions

10 percent discount off 876 = 788.410% off of 876= 10% discount applied to 876= 876 - (10% * 876)= 876 - (0.10 * 876)= 876 - 87.6= 788.4

$876.00 x .15 = $131.40 you pay $744.60

613.20

70 percent of 876 = .7 x 876 = 613.2

10 percent of 876 is 87.6

876

56/100*876 = 490.56

5.49 with 15 percent off is 4.6665.

13.72 x .15 = 2.06 (percent off)

15 percent off of 399 results in 339.15

15 percent of 15 dollars is 2.25 dollars off, leaving 12.75

70 percent of 15 is 10.50 so 70% off of 15 is 4.50.

15 percent of 11.19 is 1.67. Or 11.99 minus 15 percent is 9.52.

876% = 8.76 = 8 76/100 = 8 19/25

11.85

15 is 15% of 100

84.15 is 15 percent off of 99.00(99.00 x 0.15) = 14.85 is 15 percent of 99.00 , 99.00-14.85 = 84.15

15 percent of 175 is 26.25; therefore, 175 less 15 percent is 148.75.

800 * 15% = 800 * 0.15 = 120 That means 15 percent off of 800 would be 680

217.35 off.

15% off.

10% off 15 = 15 - (10% x 15) = 13.5

15% of 27.00 is 4.05. 15% off of 27.00 is 22.95

15 percent off 999 dollars: $999 x 0.15 = $149.85

15% off of 45 = 85% of 45 = 45*85/100 = 38.25