Top Answer

15 plus 5% = 15.05

The number that is 5% greater than 15 is 15.75 .

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

4.43 plus 15 percent is 5.0945

20 plus 15 percent = 23

23 percent plus 15 percent is 38 percent. However, this only works if the percents are of the same thing.

(15%) + (10%) = 0.25

11.3076 plus 5 percent is 11.87298

5 percent of 15 dollars = $0.75 5% of $15 = 5% * $15 = 5%/100% * $15 = 0.05 * $15 = $0.75

15/0.05 = 300 Therefore, 15 is 5 percent of 300.

it is 15

15 is what percent of 5= 15 / 5= 3Converting decimal to a percentage:3 * 100 = 300%

15 is 300% of 5.

25 + (15%) = 28.75

14.00 + (15%) = 16.10

15 + 40% = 21

138.00 + (15%) = 158.70

1,779.00 + 15% = 2,045.85

15

5 percent of 15 teaspoons = 0.75 teaspoon 5% of 15 teaspoons = 5% * 15 teaspoons = 5%/100% * 15 teaspoons = 0.05 * 15 teaspoons = 0.75 teaspoon

150,000 plus 5 percent sales tax = 157,500.00

39.95 plus 5 percent sales tax = 41.95

300.00

517.5

289.8

54.05

351.9

115