Study guides

Q: What is the ratio of 45 minutes to 2 hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

2 hours to 45 minutes is a ratio. You may want to express it in its simplest form. That's 8 to 3.

45 : 2x60 =45 : 120 or as a fraction this would be 9/24

2 hours and 45 minutes. 2:45

(2 hours 45 minutes) + (3 hours 58 minutes) = 6 hours 43 minutes.

2:45 + 3:57 = 6 hours 42 minutes

8 hours 23 minutes - 2 hour 45 minutes = 5 hours 38 minutes.

It is 2 hours 45 minutes.

It is: 2 hours and 45 minutes

1 hour 45 minutes.

45 minutes is 3/8 of two hours.

1 hour is the equivalent of 60 minutes, so 2 hours is 120 minutes. Add 45 minutes to the 120 minutes (or 2 hours) and voila, the sum or the answer is 165 minutes.

2 hours 45 minutes.

2 hours and 45 minutes = 2.75 because 45 minutes is 3/4's of an hour and 3/4=.75

165 minutes is 2 hours and 45 minutes.

2 hours and 45 minutes to be exact

From 12:15 am to 2:45 am is 2 hours and 30 minutes. From 12:15 am to 2:45 pm is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 am is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 pm is 2 hours and 30 minutes.

It is: 120 minutes plus 45 minutes = 165 minutes

2 hours and 75 minutes= 3 hours and 15 minutes.

It is: 3*45 = 135 minutes which is 2 hours and 15 minutes

2 hours and 30 minutes after 1:45 is four fifteen o'clock

That's 3 hours and 20 minutes

2:15am to 6:00pm is 15 hours and 45 minutes. 2:15pm to 6:00pm is 3 hours and 45 minutes.

1 hour 45 minutes.

Just convert the 2 hours to minutes. Then you have the ratio:24 minutes : (the equivalent of 2 hours) Which, if you wish, you can then simplify.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 165 minutes is equal to 165/60 = 2 remainder 45 or 2 hours 45 minutes.

People also asked