Study guides

Q: What is 1 of 4500?

Write your answer...

Submit

Related questions

It is 100*(1/4500) = 0.022... recurring.

0.0002

0.0002

3600 seconds = 1 hour so 4500 sec = 4500/3600 = 1.25 hours

1 gram = 1000 milligrams so 4500 grams = 4500*1000 = 4,500,000 milligrams. Simple!

1000 grams = 1 kilogram 4500 grams = 4500/1000 = 4.5 kg

1 meter = 100cm. So, 4500 cm = 4500 / 100 = 450 meters.

1000 millilitres = 1 litre so 4500 millilitres = 4500/1000 = 4.5 litres. Simple!

4500 millilitres... 4500 millilitres there are 1000Mls. in 1 Litre

1 foot =12 inch; 4500 inch = 375 ft

These need to be changed to the same units to make the comparison easy. 1 kg = 1000 g, so now you are comparing 1000 g and 4500 g. 4500 g is bigger. or: 4500 g > 1 kg

1 kilolitre is equal to 1000000 millilitres. Therefore, 4500 millilitres are equal to 4500/1000000 = 0.0045 kilolitres.

4500.

one third of 4500 is 1500 as you divide 4500 by the dominator 3 and you get 1500 times that by the nominator 1 and the finally answer is 1500

4500 meters is 4.50 kilometers. 1 kilometer is 0.6214 mile. So 4500 meters is 4.50 x 0.6214 miles = 2.796 miles.

1000 m = 1 km so 4500 m = 4.5 km. Simple!

1% of 4,500 is 4,500\.001=4.5.

4500

The Bold and the Beautiful - 1987 1-4500 was released on: USA: 28 February 2005

4500 grams as it equals 4.5kg

1 kilogram is 1000 grams. Therefore 4500 grams is 4.5 kilograms.

1/10 of 4500 = 450

1 ton = 2240 lb ~= 1016 kg⇒ 4500 kg ~= 4500 ÷ 1016 ton~= 4.42 tonsI suspect you meant "How many tonnes are in 4500 kg?"(1 tonne is a metric ton.)1 tonne = 1000 kg⇒ 4500 kg = 4500 ÷ 1000 tonne= 4.5 tonne.1 kilogram = 2.20462262 pounds

5% of 4500 = 4500*5/100 = 225

4500 + 100% = 4500 + 4500 = 9000 dollars