Study guides

Q: How many miles per hour is 77 feet in 10 seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

220 feet every 30 seconds at five miles per hour.

At 60 miles per hour you will travel 528 feet every six seconds.

About 70 miles per hour.

About 1.6 miles per hour.

If it takes 78 seconds to go 55 feet you are traveling at 0.48 miles per hour.

3.72 seconds.

14.61 seconds.

At 58 miles per hour it would take 17.63 seconds to travel 1,500 feet.

95.63 feet

Two things you need to know first (1) how many seconds are in one hour and (2) how many feet are in one mile. Knowing this, proceed to multiply feet per second by the number of seconds in one hour to determine how many feet per hour, then divide total feet by the number of feet in one mile to determine miles per hour. CLUE: there are 3600 seconds per hour and 5,280 feet per mile. Ok, 176 X 3600 = 633,600 ft per hour. 633,600 divided by 5,280 = 120 miles per hour.

176 feet per second. Multiply 1 mile in feet (5280 feet) by 120MPH (literally 120 miles per hour) = 633600 feet per hour Multiply to get how many seconds in an hour (60 minutes per hour X 60 seconds per minute) = 3600 633,600 feet divided by 3600 seconds = 176 feet per second

About 23.2 mph

73.3 feet every 10 seconds at 5 mph.

It takes 2.73 seconds to travel 100 feet.

28 miles per hour = (28 x 5280 feet)/(60 x 60 seconds) = 41.0667 feet per second

nothing dude

60 miles per hour is 88 feet per second, so at 60 miles per hour you would travel 176 feet in two seconds.One mile is 5280 feet. One second is one 3600th of an hour. Therefore, one mile per hour is 5280 divided by 3600, or 1.4667 feet per second. Multiply that by 60 and then by 2, and you get 176 feet per two seconds at 60 miles per hour.

44.3181818 miles per hour == 65 feet*60 seconds=3900 feet/ minute 3900 feet/ minute* 60 minutes=234000 feet/hour 234000feet/hour/ 5280 feet=44.3181818 mph

The skateboard is going 4.64 miles per hour.

Well, if you are mowing in a straight line and you mow 100 feet of grass in 30 seconds, this means you are averaging 2.27 miles per hour.

18.7 miles in 100 seconds = 673.2 miles per hour.

feet per minute equals 60 seconds divided by 15 equals 4. 4 X 300 feet = 1200 feet per minute 1200 X 60 minutes in one hour = 72,000 ft. in one hour Now translate feet into miles One mile = 5280 feet 72000 divided by 5280 = 13.6 miles per hour

5 feet/second * 3600 seconds/hour / 5280 feet/mile ~= 3.409 mph

You are going 6.82 miles per hour.

It would take 5.45 seconds.