Best Answer

It is 320:300, a ratio which can be simplified, if required.

Q: What is 230 minutes to 5 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

3 hours and 50 minutes

23 decades = 230 years =230*365.25 days (approx) = 84,007.5 days = 84,007.5*24 hours = 2,016,180 hours = 2,016,180*60 minutes = 120,970,800 minutes

5 hours subtracted from 7 hours is 2 hours. 5 minutes subtracted from 20 minutes is 15 minutes.Therefore, the answer is 2 hours 15 minutes

4 x 60 = 240 so 10 minutes less than that 3 hours 50 minutes

300 minutes / (60 minutes / hr) = 5 hours = 5 hours and 0 minutes

Related questions

3 hours and 50 minutes

230 miles, or 3 hours and 30 minutes by car.

5 hours 5 minutes. (Note, every hour you will have travelled 45 miles. 45 x 5 = 225 and plus 5 makes 230 miles.)

R=D/T 60 = 230 /T 60T=230 T= 230/60 = 23/6 (23/6) * 60= 230 minutes 3 hours and 50 minutes

just under four hours (60 x 4 = 240) as only 230 miles travelled or 60 miles in 60 minutes therefore 230 miles in 230 minutes = 3 hours (3x6 = 180) 50 minutes (230-180)

230/60 is 3 hours 50 minutes

4 hours and 30 minutes.

23 decades = 230 years =230*365.25 days (approx) = 84,007.5 days = 84,007.5*24 hours = 2,016,180 hours = 2,016,180*60 minutes = 120,970,800 minutes

The total distance is 230 miles. The journey would take about 5 hours and 6 minutes.

5 hours subtracted from 7 hours is 2 hours. 5 minutes subtracted from 20 minutes is 15 minutes.Therefore, the answer is 2 hours 15 minutes

If you are going about 65 mph, it will take you about three hours and 33 minutes to travel 230 miles.

5 hours 6 minutes is 306 minutes.