Study guides

☆☆

Q: What is 250 dollars plus 20 percent late fee?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

250 dollars

its 75 dollars

100 dollars

200 dollars

25

$12.50

250

250 dollars

250 x .75 = $187.5

$25,000,000.

It is: 120/100*250 = 300

Finding 8 percent of a number is the same as multiplying a number by 0.08. In this instance, 0.08 x 250 = 20 dollars.

20 percent of 250 is equal to 50, therefore if you add 50 to 250 you get 300.

Finding 8.5 percent of a number is the same as multiplying a number by 0.085. In this instance, 0.085 x 250 = 21.25 dollars.

Sales taxes vary across the country. If your sales tax is 8 percent, multiply 250 by 1.08 If your sales tax is 7 and 3/4, multiply 250 by 1.0775

60/100 x $250 = $210 $250- $210= $40

10% of $250 = $25 = 10% * $250 = 10%/100% * $250 = $25

28% is the same as 0.28 and 0.28*250 = 70 dollars

$66 x 2.5 = $165

250 * 0.08 = 250 * 2 / 25 = 500/25 = 20 250 + 20 = 270

5% of 5000 dollars= 5% * 5000= 0.05 * 5000= 250 dollars

The 40% would be $100, so the discounted price is $250 - $100 = $150.

1 percent

270.625 is 8.25% more than 250 anywhere.

12% of $250 is $30. because: 250.00 times .12= 30. .12 is the same as 12%.