Study guides

☆☆

Q: What is 2 hours and 25 minutes how many minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

There are 145 minutes in 2 hours and 25 minutes.

2 hours, 25 minutes

25 hours, 40 minutes 25 and 2/3 hours

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)

145 minutes

1 hours = 60 minutes 2 hours = 2 x 60 minutes = 120 minutes 2 hours 25 minutes = 120 minutes + 25 minutes = 145 minutes 1 minute = 60 seconds 145 minutes = 145 x 60 seconds = 8700 seconds. So 2 hours 25 minutes is 8700 seconds

2 hours, 25 minutes

2 hours, 25 minutes

(3 hours 29 minutes) + (2 hours 25 minutes) = 5.9 hours or 5 hours 54 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 145 minutes is equal to 145/60 = 2 remainder 25 or 2 hours 25 minutes.

That's 3 hours and 20 minutes

The answer is 2 hours and 2 minutes

People also asked