Study guides

☆☆

Q: What is 2 hours and 60 min plus 7 hours and 30 minutes equal to?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

14 hours and 40 min

120 minutes because one a hour is 60 plus another hour is 120 min

2 hours and 51 min.

346 (5 hrs X 60 min./hr. =300 min. plus the 46 min. =346 minutes, total).

60 minutes = 1 hour 540 minutes = 540 ÷ 60 = 9 hours

135 minutes can be converted to hours. 135 minutes is equal to 2 hours and 15 minutes. It could also equal one hour and 75 minutes. There are 60 minutes in an hour.

270One hour is equal to 60 minutes. Therefore, four and a half hours is equal to 4.5 x 60 = 270 minutes.4 1/2 hours is equal to 270 minutes.

No, 4.06 hours is 4 hours, 3 minutes and 36 seconds.

10 hours and 15 minutes

8 hr 40 min + 1 hr 45 min = 10 hr 25 min

Break this up into parts. There are 3 minutes from the starting time of 1:57 until 2:00 (two hours, zero minutes). Then there are (10-2=8) eight hours from 2:00 until 10:00. Then 43 minutes until 10 hr 43 min. So 8 hours plus 43 min plus 3 min is 8 hours 46 minutes.

Two and a quarter hours - 2 hours 15 mins.

4 hours and 42 minutes.

This appears to be a number trick or joke. The answer is that 1 hour, plus 1 minute, plus 59 minutes, will equal 2 hours.

its easy 1 hour is 60 min. so 2 hours is 120 min. just plus that with the 36 min. so the answer is: 156 min. :D

100 minutes is equal to 1 hour and 40 minutes.

3 hours, 35 minutes, and 45 seconds plus 1 hour, 45 minutes and 30 seconds is 5 hours, 21 minutes, and 15 seconds.

8 hours, 20 minutes

36 of anything plus 42 of the same thing results in a total of 78 of them.78 minutes is the same period of time as 1 hour 18 minutes.Or, if you were an old time navigator, it could also be 1 degree 18minutes.

One hour Twelve minutes, or 1 and 1/5 hour. 60 Min = 1 Hour So that, 72 Min is equal to [(60+12)Min] right

5 hrs 33 min + 11 hrs 59 minutes = 16 hrs 92 min = 17 hrs 32 minutes

5 hours, 50 minutes

357790 hours and 20 min

2 hours and 59 min

85 hours 25 min.