answersLogoWhite

0

  • Math and Arithmetic

What is 2 hr 12 min plus 1 hr 49 min?

User Avatar

Wiki User

βˆ™ 2012-02-24 13:51:08

Best Answer
Copy

4 hours and 1 minute.

2012-02-24 13:51:08
This answer is:
πŸ€“
🀯
πŸ€”
User Avatar

Your Answer

Loading...

Related Questions

What is 2 hr and 48 min plus 1 hr and 33 min?

4 hr and 21 min


What is 8 hours and 40 minutes plus 1 hour and 45 minutes?

8 hr 40 min + 1 hr 45 min = 10 hr 25 min


What does 3 hr 25 min plus 6 hr 50 min equals?

10 hours and 15 minutes


How much time passed from 8 15 and 4 45?

Assuming 24 hour times since no am/pm are present (though I would normally expect two digits for the hour, as in 08:15, etc) - 20 hours 30 mins. If the question is from 8:15am to 4:45pm (sounds like a plausible working day) then it is 12 hours less at 8 hr 30 min. 8 15 to 4 45 is: 08:15 to 09:00= 45 mins plus 9:00 to 12:00 = 3 hours plus 12:00 to 24:00 = 12 hours plus 00:00 to 04:00 = 4 hours plus 04:00 to 04:45 = 45 mins Which is 45 min + 3 hr + 12 hr + 4 hr + 45 min = 19 hr 90 min But 90 min = 1 hr 30, so total is 20 hr 30 min


How many minuts in 12 hours?

there is 720 min. in 12 Hr.


What 3 divided into 4 hours and 30 minutes?

4 hr 30 min ÷ 3 = 1 hr 30 min Either work directly, remembering 1 hr = 60 mins: 4 hr ÷ 3 = 1 hr remainder 1 hr 1 hr + 30 min = 60 min + 30 min = 90 min 90 min ÷ 3 = 30 min ⇒ 1 hr 30 min Or, convert to minutes, do the calculation and convert back: 1 hr = 60 min ⇒ 4 hr 30 min = 4 x 60 min + 30 min = 270 min 270 min ÷ 3 = 90 min 60 min = 1 hr ⇒ 90 min = 90 ÷ 60 hr = 1 hr 30 min Alternatively working in hours: 30 min = 30 ÷ 60 hr = 0.5 hr ⇒ 4 hr 30 min = 4 hr + 0.5 hr = 4.5 hr 4.5 hr ÷ 3 = 1.5 hr = 1 hr + 0.5 hr = 1 hr + 0.5 x 60 min = 1 hr 30 min


What is 11 45 am plus a hour and 40 minutes?

11:45 am + 1 hr 40 min = 12:45 pm + 40 min = 1:25 pm.


How many hours to fly to Hawaii from Guam?

Well, I went to orbitz.com to find your answer.For the flight time: 12 hr, 5 min for to Guam and 11 hr, 5 min to HawaiiFor the actual time (being in the airport, etc.): 18 hr, 35 min to Guam, 22 hr, 35 min


How long does it take to drive 529 miles?

At 60 MPH average, about 8 hr 49 min.


How long will it take to fly from chicargo to Australia?

Total transit time is as follows: ORD (Chicago) - IAH (Houston) - 2 hr 40 min (1 hr 12 min - connecting time) IAH (Houston) - LAX (Los Angeles) - 3 hr 39 min (1 hr 28 min - connecting time) LAX (Los Angeles) - SYD (Sydney, Australia) - 14 hr 40 min Total time with connecting times: 23 hr 39 min


How long would it take to drive 409 miles?

At 60 MPH average, about 6 hr 49 min.


What does 36 minutes plus 42 minutes equal?

36 of anything plus 42 of the same thing results in a total of 78 of them.78 minutes is the same period of time as 1 hour 18 minutes.Or, if you were an old time navigator, it could also be 1 degree 18minutes.


How many days is 21763874 minutes?

21763874 min ÷ (60 min/hr) ÷ (24 hr/day) = 21763874 min * 1 hr / 60 min * 1 day / 24 hr ≈ 15,113.8 days


How many hours fit in 330 Min?

60 min = 1 hr ⇒ 330 min = 330 ÷ 60 hr = 51/2 hr = 5.5 hr


How much is 5 min of 1 hr?

5/60 = 1/12


How long does it take to get from Alaska to New Jersey?

6 hr 49 min Feed back on answer seems pretty legit


Is 3 hr bigger than 200 min?

3 hr = 180 min. 200 min. is greater.


How long would it take you to drive 511 miles at 75 miles per hour?

511 mi / 75 mph = 6.81 hr = 6 hr 49 min


How many MINITUES is 2 and a half hours?

There are 60 min in an hr ... SO60 min x 2½ min/hr = 150 min.


How many minutes are in 5 hours and 46 minutes?

346 (5 hrs X 60 min./hr. =300 min. plus the 46 min. =346 minutes, total).


How many hours are in 270 minutes?

(270 min) / (60 min/hr) = 4.5 hr


What is 9 hr 5 min - 8 hr 22 min?

43 minutes.


How many hours are there in 5400 minutes?

60 min = 1 hr ⇒ 5400 min = 5400 ÷ 60 hr = 90 hr


How many hours and minutes are in 1218 minutes?

1218 = 1200 + 18. (1200 min)/(60 min/hr) = 20 hr, so 1200 min = 20 hr, then add the 18 minutes, so 20 hr, 18 min or 20:18


What is 13 hours 8 minutes minus 4 hours 50 minutes?

13 hr 8 min - 4 hr 50 min = 8 hr 18 min