Study guides

☆☆

Q: What is 30 percent of 5.5 US-Million dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

55 x (1 - (30/100)) = 38.50 Therefore, a thirty percent reduction on $55 is $38.50.

55 percent of 30 is 16.5

30 percent of 55 is 16.5.

55% of 400 dollars = 400*55/100 = 220 dollars

6.25% of $55 is $3.44.

22 dollars

275

11 dollars. 20% = 1/5 1/5 of 55 dollars = 11 dollars

15% of $55= 15% * 55= 0.15 * 55= $8.25

30% off of 55 = 38.530% off of 55= 30% discount applied to 55= 55 - (30% * 55)= 55 - (0.30 * 55)= 55 - 16.5= 38.5

55 Dollars and 20 cents

55 thousand dollars

46.530 increased by 55%=30 + (55% * 30)=30 + (0.55 * 30)=30 + 16.5= 46.5

40% of 55 million dollars = 55m*40/100 = 22 million dollars.

It is: 220-165 = 55 dollars

30 - (55/100)x30 = 30 - 16.5 = 14.5

25% of 55 = 55 x 25/100 = 13.75 So the price would be 55-13.75 = 41.25 dollars

40% off of $55 = $55 - (0.4 x $55) = $33

55 x (1 - (10/100)) = 55 x 0.9 = $49.50

$55.00 + 80% = $99.00

In math "of" means multiple so it really says what is 10% times 55 or .10*55 or 5.50 dollars. Hope this helps =D

55x1,3=71,5

15% of $55 is $8.25, so 15% off would be $46.75.

45x0.55=24.7545-24.75=20.25=$20.25

It's $33 off, $27 still on.