Best Answer

Thirty percent of 75 is 75*0.30 = 22.5, so thirty percent off of 75 is

75 - 22.5 = 52.5

It's the same thing as 70% of 75, since 70%+30% = 100%

Study guides

☆☆

Q: What is 30 percent off of 75.00?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

thirty percent of twenty five thousand pounds = £7500 30% of £25000 = 30% * £25000 = 30%/100% * £25000 = £7500

Six percent of 7500 is 450.

3% of 7500 = 3% * 7500 = 0.03 * 7500 = 225

67% of 7500 = 67% * 7500 = 0.67 * 7500 = 5025

7.5% of 7,500= 7.5% * 7500= 0.075 * 7500= 562.5

Related questions

thirty percent of twenty five thousand pounds = £7500 30% of £25000 = 30% * £25000 = 30%/100% * £25000 = £7500

30 percent of a number is basically 0.3 multiplied the number. 0.3 x 25000 = 7500 10% (1/10th) of 25000 is 2500. So, 30% is 3 x 2500, which is 7500.

Six percent of 7500 is 450.

25% of 7500= 25% * 7500= 0.25 * 7500= 1875

300040% of 7500= 40% * 7500= 0.40 * 7500= 3000

1.75% of 7500= 1.75% * 7500= 0.0175 * 7500= 131.25

67% of 7500 = 67% * 7500 = 0.67 * 7500 = 5025

3% of 7500 = 3% * 7500 = 0.03 * 7500 = 225

12% of 7500= 12% * 7500= 0.12 * 7500= 900

30

30 percent off of $30 would be $9 off.

13.34% of 7500= 13.34% x 7500= 0.1334 x 7500= 1000.5