Q: What is 30 times 225?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

The LCM of 30 and 225 is 450.

3 minutes 45 seconds = 225 seconds 2 hours 30 minutes = 9000 seconds So it goes in 9000/225 = 40 times

11 times 225/11 = 225 (20.45454545... repeating)

30/225 in simplest form is 2/15

It is 15 times 15 equals 225

Related questions

225 - 30% = 225 x (1 - (30/100)) = 157.5

The LCM of 30 and 225 is 450.

30/225 = 2/15

3 minutes 45 seconds = 225 seconds 2 hours 30 minutes = 9000 seconds So it goes in 9000/225 = 40 times

??

How about: 15 times 15 = 225

11 times 225/11 = 225 (20.45454545... repeating)

15 times 15 equals 225.

2/15 is the simplest form of 30/225

30/225 in simplest form is 2/15

5 times 45 = 225

It is 18.75 times 12 = 225