answersLogoWhite

Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered 2012-08-09 11:09:06

35 cents + 80 cents = 115 cents = $1.15

001
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0
User Avatar

Your Answer

Loading...

Still Have Questions?

Related Questions

What is 350 plus 80 plus 35?

350 + 80 + 35 = 465


What is 45 plus 35?

45 + 35 = 80


What is 20 plus 35 plus 40 plus 55 plus 60 plus 55 plus 80?

20+35+40+55+60+55+80=345


What is 80 plus 75 plus 35 equals?

190


What is 1 dime plus 5 nickels plus 9 dollars?

A dime is 10 cents and a nickel is 5 cents, so added, that's 35 cents. Add 35 cents to 9 dollars, and that's a total of $9.35.


What is 115 plus 150 plus 98 plus 80 plus 57 plus 35 plus 27 equals?

562


What is 35 plus 80 Times by 4 divided by 8?

57.5


What is 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 equal?

280


35 I what percent of 80?

35% of 80: 35 ÷ 100 × 80 = 28


How many nickels are in 35 cents?

7 nickels are in 35 cents.


What is 80 percent of 35?

80% of 35 is 28 (80% X 35 = 28)


How many dollars are there in 35 cents?

There are 100 cents in one dollar. Therefore, 35 cents is equal to 35/100 = 0.35 dollars.


What 6 dollars 16 nickels and 42 pennies equal?

16 nickels equal 80 cents plus 42 cents equals 122 cents so the final answer is 7 dollars and 22 cents


What is 80 out of 35?

what is 80 percent out of 35


What is 70 plus 80 plus 70 plus 30 plus 80 plus 80 plus 80?

70 + 80 + 70 + 30+ 80 + 80+ 80 = 490


If a man owns a grocery store and prices an orange at 45 cents and an apple at 35 cents how much does a pear cost?

A pair of oranges costs 90 cents and a pair of apples costs 70 cents. A pair with one of each costs 80 cents.


Increase 35 by 80?

35 + 80 = 115 unless the 80 was meant to be 80% then 35 x 1.8 = 63


What is 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35?

The answer is 350. Simply add the numbers together like you would for two plus two. To check your work, a calculator is the best option.110


What is 35 plus 35 plus 35 plus 35?

Answer = 140


How many in 35 items exam is 80 percent?

80% of 35 items= 80% * 35= 0.8 * 35= 28 items


How much did ice cream cost in 1960?

I remember getting a cone with one scoop for .10 cents, two scoops was .15 cents, three .25 cents and entire half gallon was about .35 cents depending on the brand. A really expensive brand was .75 or .80 cents.


What is 35 plus 35 plus 35 plus 35 equals?

140


How many cents in 35 dollars?

1 dollar = 100 cents 2 dollars = 200 cents 3 dollars = 300 cents . . . 35 dollars = 3,500 cents


What is 35 percent off 80?

80 -35% = 52


What is 35 +80?

115