Study guides

☆

Q: What is 35 percent of 40 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

35.

$14.00

40/100 x 35 = 14 35-14=21 Therefore $21 :)

It is $14. If you are buying something that is 40% off and originally $35, your cost will be $21. You are saving $14.

40 percent of 35 is 14.

35/40 = 87.5 percent

120.00 dollars with 35 percent off is 78.00 dollars.

35 percent of ten dollars is 3 dollars and 50 cents.

40% of 35 = 35*40/100 = 14

35% of 40 is 14.

35% of 40= 35% * 40= 0.35 * 40= 14

35 percent of 1 million dollars = $350,000.00

30 percent of 35 dollars would be 10 dollars and 50 cents, or 10.5 dollars.

(35%) * 40 = 14

40% of 35 = 40% * 35 = 0.4 * 35 = 14/1

40 percent of 70 is 28.Therefore 40% of 70 dollars equals 28 dollars.

40 percent off of 109 dollars is 43.6 dollars.

60 divided by 100 gives you 1 percent x 35 gives you 35 percent. 21 dollars

$14. $40 x 35% OR $40 x .35 (converted %) = $ 14 Percent Conversions: 2% = .02 8% = .08 20% = .20 35% = .35 75% = .75 100% = 1 Get the idea?

15 percent of 40 dollars = $615% of $40= 15% * $40= 0.15 * $40= $6

To find 40 percent of 35, multiply 35 by 0.4. In this case, 35 x 0.4 = 14.

35 is 7/8 of 40 which is 87.5%

35% * 40 = 1400 % = 14

40% of 240 dollars = 96 dollars.

1250*35/100 = 437.50 dollars