Study guides

Q: What is 35 percent off 115?

Write your answer...

Submit

Related questions

0.35 x 115 = 40.25

Subtracting 109 percent from 115 gives 115 x (1 - 109/100) = 115 x (-0.09) = -10.35.

Subtracting 60 percent from 115 gives 115 x (1 - (60/100)) = 115 x 0.4 = 46

120.00 with 35 percent off is 78.00.

It is: 115-11.5 = 103.5

15% off 115 pounds = 115 pounds - (0.15 x 115 pounds) = 97.75 pounds

10% off of 115 dollars = 90% of 115 dollars = 115*90/100 = 103.50 dollars

Subtracting 40 percent from 115 dollars gives 115 x (1 - 40/100) = 115 x 0.6 = 69 dollars.

86.25

38.36

120.00 dollars with 35 percent off is 78.00 dollars.

35% off of 63.02 = 63.02*35/100 = 22.057 off

35 percent off of 700 is a savings of 245 for a final total of 455.

48.72. The 35% off is 26.23

86.25

$80.5

answer: 22.75

20% off of 35 pounds = 100-20 = 80 percent of 35 pounds = 35*80/100 = 28 pounds

$97.75

35% off is 21.00 leaving a balance of 39.00

80 -35% = 52

900 - 35% = 585.00

35% of 400=140

119 - 35% = 77.35

About $43.75 off.