Study guides

☆☆

Q: What is 36 months equal in years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

36 months

36

3 years. 12 months each year. 12 x 3 equals 36. 3 years.

3 times 12= 36 36 plus 5= 41 3 years 5 months = 41 months is that what you mean?

There are 12 months in one year. Therefore, 3 years is equal to 3 x 12 = 36 months.

There are 3 years in 36 months

36 months is 3 years.

12 months x 36 years = 432 months

36 months is 3 years.

There are 12 months in each year. 3 years would equal 36 months (3 x 12). So 120 months (which is 10 years) is bigger than 3 years.

12 months = 1 year so 36 months = 36/12 = 3 years.

There are 36 months in three years.

People also asked