Best Answer

The best way to do this is to first convert everything into minutes. This makes the units consistent and easier to work with. In this case we have 38 hours, so multiply these by 60 to get 2,280 minutes. Add on the 36 stated in the question and we have 2,316 minutes total. You can now divide this value by 6:

2,316/6 = 386

To convert back to hours and minutes we see how many times 60 can be taken away. It can be taken away 6 times, leaving us with 26.

Thus the answer is 6 hours and 26 minutes.

Q: What is 38 hours and 36 min divided by 6?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Related questions

3.9474

3 days and 4 hours divided by 2 is 38 hours

180 divided by 5 = 36 It is true. Just divide.

38 hours, 36 days, 24 hours

38

To find the remainder you can do the 'chunking' method. This would leave you with a remainder of 2 because 4x9=36 38-36=2

0.0258

36.5672

74 hours

38-36 = 2

-36

There are 7 hours and 38 minutes in 443 minutes. To figure this out you can calculate 443 divided by 60.