answersLogoWhite

0


Best Answer

3 hours, 35 minutes, and 45 seconds plus 1 hour, 45 minutes and 30 seconds is 5 hours, 21 minutes, and 15 seconds.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-03-09 22:28:50
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
More answers
User Avatar

Amelia Dobbs

Lvl 2
โˆ™ 2021-04-13 17:41:11

5 hours 20 minutes 15 seconds

User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is 3 hr 35 min 45 sec plus 1 hr 45 min 30 sec?
Write your answer...
Submit
Related questions

What is the pace of running 6k in 35 mins 30 sec?

6k meaning 6 kilometers = 6000 meters. 35 minutes = 60 (sec/min) * 35 min = 2100 sec, then add 30 sec = 2130 sec 6000 m / 2130 sec = 2.8169 m/s 1 m/s is 2.2369 miles per hour. So 2.8169 m/s * 2.2369 [MPH/(m/s)]= 6.3011 MPH


How many sec in 35 min?

2100 of them.


How many seconds in 35 min?

35 X 60 = 2100 sec.


How many revolutions would a tire make in 45 sec if its anguar velocity were 35 rev min?

There are 60 sec in one min 35 rev/min x 45/60 = 26.25 revs


How far is it from 140 deg 40 min 10 sec to 140 deg 40 min 11 sec at 35 deg south?

84.2 feet


What is 15 plus 20 plus 20 plus 20 plus 35 plus 30 plus 35 plus 30 equals?

205


What is the answer to this 25hr 12min 41sec - 8hr 35 min 15 sec?

25 hr 12min 41sec- 8hr 35min 15 sec


How long does it take to run 5 miles?

It depends on how fast you run. If you run at the following speeds, then it will take you a certain amount of time:5 miles / hour (8.04 km/h) - 60 min (1 hour)5.5 miles / hour (8.85 km/h) - 54 minutes 33 seconds6 miles / hour (9.66 km/h) - 50 minutes6.5 miles / hour (10.46 km/h) - 46 min 9 sec7 miles / hour (11.27 km /h) - 42 min 51 sec7.5 miles / hour (12.07 km/h) - 40 min8 miles / hour (12.87 km/h) - 37 min 30 sec8.5 miles / hour (13.67 km/h) -35 min 18 sec9 miles / hour (14.48 km/h) - 33 min 20 sec)9.5 miles / hour (15.29 km/h) - 31 min 35 sec10 miles / hour (16.09 km/h) - 30 min


What does 3 hrs 25 min plus 3 hrs 35 min equal?

7 hrs


What is 30 plus 5?

30 + 5 = 35


What is 30 plus 35?

65


How long for mars to spin once on axis?

According to Nasa.gov, one day on Mars is 24hr, 39 min, and 35 sec.


What is the number of minutes in a half in field hockey?

35 minutes


Average middle school time for 100m hurdles?

Very fast about 17 sec, very slow is about 30-35 sec, so average about 24-25 sec.


What is the total body plus workout in p90x?

9:30 min. - warm up and stretch :50 sec. - o-crunch push-up :35 sec. - pull up crunch 1:00 min. - dead lift curl press 1:00 min. - step kickback chair 1:00 min. - sumo chair 1:40 min. - chuck up x :35 sec. - cling on run 1:00 min. - lunge press w/bella twist 1:00 min. - balance curls 1:00 min. - running man :30 sec. - break 1:00 min. - hindu pike push up 1:00 min. - lunge/squat/lunge 1:00 min. - mr. moon 1:00 min. - kid play 2:00 min. - 3 & 3 (3 squats, 3 pushups, 3 pull ups, repeat) 1:00 min. - half dervish 1:00 min. - weighted warrior 2:00 min. - 1 & 1 (1 pushups, 1 pull up) 1:00 min. - lara lunge crunch 1:00 min. - spiderman jumps 1:00 min. - plyo push ups 4:30 min. - cool down and stretch This is a circuit workout, so little to no rest between sets. Also, you should try to workout for the duration of each set as opposed to trying to reach a certain amount of reps. You'll have to use lighter weight to do this on the weighted exercises. You can probably find the instructions each of the exercises by googling them. The workout lasts approx. 45 min. BRING IT!


What plus what gives you 35?

30 + 5


How long does spaghetti sauce stay good in the freezer?

6 months and 13 days, 6 hours, 27 min and 35 sec


How many signatures do you need for a petition?

I believe up to 35 but it may be 30 min.


35 plus 35 equals?

35+35=70 because 30+30=60 5+5=10 60+10 = 70.


What is 90 plus 3 plus 70 plus 40 plus 25 plus 45 plus 35 plus 30 plus 45 plus 45 plus 30 plus 30 plus 30 plus 45?

The sum of these numbers is 563.


What does 50 plus 25 plus 40 plus 1 plus 35 plus 30 equals?

196


How many minutes are in 155 seconds?

155 seconds / 60 seconds per minute = 2.5833333(repeating) minutes (2 min 35 sec)


What is 38 plus 38 plus 40 plus 25 plus 38 plus 30 plus 35?

244


What is 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 plus 35 equal?

280


What is 4-5 plus 6-7 in simplest form?

4/5 + 6/7 = 28/35 + 30/35 = 58/35 = 123/35