Q: What is 3 min and 10 sec minus 47 sec?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

7 h - 47 min = -40

There are 60 minutes in each hour. Therefore, 4 hr and 47 minutes there are (3 X 60) + 47 min = 227 min.

47 - 93 = -46

71 - 47 = 24

it is 6x7 10 + = 52 52-5 = 47 ^ 42 how 6x7 = 42 then add 10 = 52 the - 5 = 47 so where did you get 42 from ??

Related questions

1 dg 16 min 27 sec S 36 deg 48 min 47 sec E

The velocity of a bullet fired from an AK-47 is 715 m/s or 2,346 feet per second.

I don't know the song you mean, but Divine sang "You think you're a man, you are only a boy" in some of those films. OK, the answer is: The song "You need a Man" isn't on the CD soundtrack. Gay Sex In the 70s Soundtrack 1xCD 1. Intro 2. North End "Kind of Life (Kind of Love)" 8 min 46 sec 3. Billy Nichols "Give Your Body Up To The Music" 5 min 46 sec 4. Bobby Youngblood "There's Never Been No One Like You" 6 min 29 sec 5. Taana Gardner "No Frills" 4 min 47 sec 6. Loose Joints "Is It All Over My Face" 6 min 14 sec 7. Taana Gardner "Paradise Express" 6 min 27 sec 8. Philly USA "Speak Well" 4 min 15 sec 9. Taana Gardner "Work That Body" 5 min 59 sec 10.Colleen Heather "Magic" 5 min 24 sec 11.Michele "Disco Dance" 5 min 42 sec 12.Taana Gardner "When You Touch Me" 7 min 18 sec 13.Carl Bean "I Was Born This Way" (Gomi's Tribute Mix) 3 min 47 sec

7 h - 47 min = -40

1,195 km - about 10 hours 47 min.

There are 60 minutes in each hour. Therefore, 4 hr and 47 minutes there are (3 X 60) + 47 min = 227 min.

47 - 512 = -465

47 - 3 = 44

32 - 47 = -15

2010 - 47 = 1963

52 - 47 = 5

47 - 93 = -46