Study guides

☆☆

Q: What is 40 dollars increased by 25 percent?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40% of 25 = 40/100 * 25 = 10 dollars

10.00

$10

To find 25 percent of a value, multiply the value by 0.25. In this instance, 0.25 x 160 = 40. Therefore, 25 percent of 160 dollars is equal to 40 dollars.

25

25% increase.

25% of 40 = 25% * 40 = 0.25 * 40 = 10

The increase is 10 out of 25. 10/25 = 0.4 = 40%

you do 40*.25 and get 10. that means you have $10 off and the new total is $30

40% = 0.40, so 0.40 x $25 = $10. It is $10 off $25 = $15.

25/40 = 62.5%

40 increased by 3 percent = 41.2 = 40 + (3% * 40) = 40 + (0.03 * 40) = 40 + 1.2 = 41.2

People also asked