Study guides

☆

Q: What is 40 percent of 24 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40 is 100 percent. 40/100 = 0.4 is 1 percent. 24/0.4 = 60. 24 is 60 percent out of 40.

144 minutes.

24 x 0.4 = 9.6

60 percent of 40 = 24

24% of 40= 24% * 40= 0.24 * 40= 9.6

60 percent of 40 is 24.

37.5 percent.

40% of 60% = 0.24 or 24%

24 out of 40 as a percent is 60%. To derive this you divide 24 into 40 and you get 0.6. Then to get the percentage you multiply 0.6 by 100 and you get 60%.

24/40 * 100% = 60%.

40/110x100=36.3636...%

Expressed as a percentage, 24/40 x 100 = 60 percent. Expressed as a decimal, 24/40 = 0.6.

24

40% of 60 is 24

40% of 60 is 24.

"40 percent" means "0.4"."of" means "times".0.4 x 24 = 9.6

27.50 hours, as a percentage of 40 hours = 100*27.50/40 = 68.75%

60%

166.67%

24

24

40%

166.67%

24

24