Study guides

☆

Q: What is 40 percent of 700 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

280 dollars

3 percent of 700 (dollars or not) is 21

700 + 40% = 700*1.4 = 840

3.5% of 700 dollars:= 3.5% * 700= 0.035 * 700= $24.50

175 dollars !

Tax is 105 dollars. 700 - 105 is 595 dollars

700-280=420

700

$35.00

$126

40 percent of 70 is 28.Therefore 40% of 70 dollars equals 28 dollars.

40 percent off of 109 dollars is 43.6 dollars.

15 percent of 40 dollars = $615% of $40= 15% * $40= 0.15 * $40= $6

40% of 100=40 SO 40%0f 700=40X7 (as 100 goes into 700 7 times) THE FINAL ANSWER IS 280

6% of $700.00= 6% * 700= 0.06 * 700= $42.00

40% of 240 dollars = 96 dollars.

10% of 7000 dollars is $700 so 7000-700= $6300

$700.

20% of 40 dollars is 8 dollars. 40*0.2=8

40% of 500 dollars = 500*40/100 = 200 dollars

6.75

40% of 98 dollars is 39.20 dollars

70 Way to find: 10/100 * 700

Subtracting 10 percent from 40 dollars gives 40 x (1 - (10/100)) = 36 dollars.

40 % of 40 dollars = 40/100 * 40 = 0.4 * 40 = 16 dollars off 16 dollars off 40 dollars = 40 - 16 = 24 dollars