Study guides

Q: What is 40 percent off of 55 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

40% off of $55 = $55 - (0.4 x $55) = $33

40% of 55 million dollars = 55m*40/100 = 22 million dollars.

22 dollars

It is: 220-165 = 55 dollars

15% of $55 is $8.25, so 15% off would be $46.75.

25% of 55 = 55 x 25/100 = 13.75 So the price would be 55-13.75 = 41.25 dollars

It's $33 off, $27 still on.

55 x (1 - (10/100)) = 55 x 0.9 = $49.50

55 x (1 - (30/100)) = 38.50 Therefore, a thirty percent reduction on $55 is $38.50.

Id have to say like 40 thousand dollars

The total after taking off the percentage is $44.00

55, as a % of 40 is 100*55/40 = 137.5%

40% of 55 is 22.

55% of 400 dollars = 400*55/100 = 220 dollars

22/55 x 100 = 40 Therefore, 22 is 40 percent of 55.

6.25% of $55 is $3.44.

55 = 40% x = 100% x = (55x100) ÷ 40 x = 137.5

40% of 55 is (44 / 100) * 55 = 0.4 * 55 = 22.

55% of 40= 55% * 40= 0.55 * 40= 22

20 percent of 55 is 55*(20/100) = 11

55

55 Dollars and 20 cents

55 thousand dollars

275

11 dollars. 20% = 1/5 1/5 of 55 dollars = 11 dollars