5000

4500

4500

4500

5,000

45004500

It is: 45004500

4500 can be rounded only to 4500 to the nearest 100.

4500

To the nearest hundred, 4500

1000 grams = 1 kilogram 4500 grams = 4500/1000 = 4.5 kg

4500

There are 1000 millilitres in one litre. Therefore, 4500 millilitres is equal to 4500/1000 = 4.5 litres.

There are 1000 millimetres in one metre. Therefore, 4500 millimetres is equal to 4500 / 1000 = 4.5 metres.

1 gram = 1000 milligrams so 4500 grams = 4500*1000 = 4,500,000 milligrams. Simple!

There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, 4500 metres is equal to 4500/1000 = 4.5 kilometres.

4526 rounds to4530 to the nearest ten4500 to the nearest hundred5000 to the nearest thousand0 to the nearest ten thousand

Smallest when rounded: 4500 Smallest when rounded down: 5001

1000 millilitres = 1 litre so 4500 millilitres = 4500/1000 = 4.5 litres. Simple!

4500

It is: 4.5*1000 = 4500

MMMMD = 4500 or as (IV)D = 4*1000+500 = 4500

It's already there.

The conversion between m and km are given .On finding the relation we get as follows . we know , 1 km=1000 m so,4500 km =4500000 m.

the prefix "kilo" means 1000. So there are 1000 grams in a kilogram. The prefix "milli" means 1/1000. So there are 1000 milligrams in a gram. so in 4.5 kilograms there are 4500 grams (4.5 x 1000) and in 4500 grams there are 4,500,000 milligrams (4500 x 1000)