Study guides

☆☆

Q: What is 45 minutes plus 45 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

It is: 120 minutes plus 45 minutes = 165 minutes

150 minutes or 2 hours 30 minutes.

1Hour & 30Mins..

45 + 20 = 65 Which is 1 hour 5 minutes.

its 1h15 min

11:42 plus 45 minutes is 12:27

3 hours and 45 minutes Put into minutes would be 3 * 60 = 180 minutes 180 + 45 = 225 minutes altogether

70 minutes, which is 1 hour and 10 minutes.

11:15

80 minutes, or 1 hour 20 minutes

13 hours and 15 minutes.

Adding 45 minutes to 6:25pm gives 7:10pm.

75 minutes, which is also 1 hour and 15 minutes.

2:45 + 3:57 = 6 hours 42 minutes

3hours 45 minutes

165 minutes. Do the math, there is 60 minutes in an hour and therefore, 120 minutes in 2 hours plus 45 minutes, is 165 minutes.

(2 hours 45 minutes) + (3 hours 58 minutes) = 6 hours 43 minutes.

This equals 45 hours and 2 minutes.

7:11 + 45 minutes is 7:56.

It would be 8:30.

(10 hours) + (225 minutes) = 13 hours 45 minutes

it is 2hr and 15 mins

6:15

9:15

The answer is 1245