Study guides

☆☆

Q: What is 48 dollars minus 30 percent?

Write your answer...

Submit

Related questions

30% = 0.30Money Total = $ 48Hence 30% of $48 = 0.30 * $ 48 = $ 14.4

10% = 12 x6 x6 60% = 72 120 - 72 = 48 48 dollars

48% of 30 = 14.4

30 percent of 48 is (0.3 x 48) = 14.4 30 percent is (0.3/48) = 0.00625 of 48

11,400 - (48%) = 5,928

6 percent of $48 is $2.88.

It is: 96%

48% plus 30% = 78%30% more than 48% = 62.4%

12 dollars off of 60 dollars.which is just 48 dollars. so 20 percent off of 60 dollars is 48 dollars.

48% of $20 is $9.60

12 dollars

60 - 20% = 48 or 48/1

30/1

48(0.30) = 14.4

25% of $48= 25% * 48= 0.25 * 48= $12.00

1.60 x 30 = 48. So the answer is 48.

% rate= (30/48) x 100% = 62.5%

15% of $48 = 0.15 x $48= $7.2

14% of $48 = 0.14 x $48 = $6.72

62.5% of 48 = 0.625 * 48 = 30.

10% of 48 dollars and 10 cents is $4.81.

30%

48.

62.5%

160% of 30 is 48