Study guides

☆☆

Q: What is 5 hours and 14 minutes plus 7 hours and 50 minutes equal?

Write your answer...

Submit

Related questions

494 minutes = 8 hours and 14 minutes.

14 hours and 40 min

(20 hours 30 minutes) - (5 hours 45 minutes) = 14 hours 45 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 314 minutes is equal to 314/60 = 5 remainder 14 or 5 hours 14 minutes.

First convert the hours bit into minutes. There are 60 minutes in an hour. Therefore we multiply by 60 and this gives: 5x60 = 300. Next you add on the 14 minutes: 300+14 = 314 Therefore 5 hours and 14 minutes is equal to 314 minutes.

134 - 87 = 47 minutes

888 divided by 60 minutes per hour is 14.8 hours

14 hours, 37 minutes

There are 2 hours and 14 minutes

840 minutes = 14 hours of 60 minutes

14 hours and no minutes

14 hours and a few minutes

14 years = 7,363,282.73 minutes or 122,721.379 hours.

24 hours is equal to 24 x 60 = 1440 minutes. 1 per cent of 1440 minutes is equal to 14.4 minutes. This is equivalent to 14 minutes, 24 seconds, or 864 seconds.

194 minutes is 3 hours, 14 minutes.

2 hours 14 minutes

840 minutes are in 14 hours.

2 hours 14 minutes

14 hours,17 minutes.

5 hours and 14 minutes

There are 14 times 60 = 840 minutes

There are 14 hours and 47 minutes In 887 minutes.

There are 14 hours and 50 minutes in 890 minutes.

14 hours, 46 minutes = 886 minutes.

14.8 hours or 14 hours and 48 minutes.