Study guides

More answers

Q: What is 250 plus what equal 1000?

Write your answer...

Submit

Related questions

1000 subtracted from 750 equal = 250

750 + 250 = 1000

It is equal to 250000.

One kilometre is equal to 1000 x 1000 = 1000000 millimetres. Therefore, 250 millimetres is equal to 250/1000000 = 0.00025 kilometres.

There are 1000 grams in one kilogram. Therefore, 2.7 kilograms is equal to 2.7 x 1000 = 2700 grams. Adding this to 600 and 250 gives us 2700 + 600 + 250 = 3550 grams.

One kilometre is equal to 1000 x 1000 = 1000000 millimetres. Therefore, 250 kilometres is equal to 250 x 1000000 = 250000000 millimetres.

2000

There are 1000 millimetres in one metre. Therefore, 250 millimetres is equal to 250/1000 = 0.25 metres.

There are 1000 milligrams in one gram. Therefore, 250 milligrams is equal to 250/1000 = 0.25 grams.

250/1000

250

250 + 70 = 320

There are 1000 millimetres in one metre. Therefore, 250 metres is equal to 250 x 1000 = 250000 millimetres.

There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, 250 kilometres is equal to 250 x 1000 = 250000 metres.

15 + 1000 = 1015

1 km = 1000 m250 * 4 will be equal to 1000. Therefore 4 times 250 km will be equal to 1 km.

To find 250 percent of a number, multiply the number by 2.5. In this instance, 2.5 x 400 = 1000. Therefore, 250 percent of 400 is equal to 1000.

180+143-73 = 250

1000 (Each 1/4 of an inch equals 250 miles. 250 x 4 = 1000)

There are 1000 milligrams in a gram. Milligrams is written as .0001. So 250 milligrams is equal to .25 grams.

1000 - 652 = 348 348 - 250 = 98 98 + 25 = 123.

To find 25 percent of a number, multiply the number by 0.25. In this instance, 0.25 x 1000 = 250. Therefore, 25 percent of 1000 is equal to 250.It is $250.00

250There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, 0.25 kilometres is equal to 0.25 x 1000 = 250 metres.

20 percent of 250 is equal to 50, therefore if you add 50 to 250 you get 300.

100 + 1000 - 75 = 1025