Q: What is 60 150?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

60% of 150 = 150*60/100 = 90

250% of 60= 250% * 60= 2.5 * 60= 150

40% off 150 is 60% of 150 = 150*60/100 = 90

Put the 150 out of 60 as a fraction and multiply by 100 to get the percentage: 150/60 x 100 % = 250 %

150 = 100% 60 = X% X = 60x100 ÷ 150 X = 40%

Related questions

60% of 150 = 150*60/100 = 90

250% of 60= 250% * 60= 2.5 * 60= 150

60% of 150 = 90

60 miles in 60 minutes 150 miles in 150 minutes 60 + 60 + 30 = 150 2 hours 30 minutes

60 is what percent of 150:= 60 / 150= 0.4Converting decimal to a percentage:0.4 * 100 = 40%

60 = 150% of 40 because 60 / 1.5 = 40

40% off 150 is 60% of 150 = 150*60/100 = 90

2.5

Put the 150 out of 60 as a fraction and multiply by 100 to get the percentage: 150/60 x 100 % = 250 %

40 percent of 150 = 6040% of 150= 40% * 150= 40%/100% * 150= 60/1 or 60

It is: 60/150 times 100 = 40%

60 ÷ 100 × 150 = 90