Q: What is 60 add 80?

Write your answer...

80 add 60 = 140

-20 and 80 -20*80=-1600 -20+80=60

-1540

Divide the number by three then add that to the original number: 60/3=20 60+20=80. 60 plus a third is 80.

*60 to add..........* 80 to delete.

1660

Easy add the units and then add the tens, so 4 + 8 equals 12. 20 plus 60 = 80. Now add 12 and 80 together and you get 92.

60 is 3/4 of 80.

60% of 80= 60% * 80= 0.6 * 80= 48

-20

78. add up all the numbers and then divide by the number of numbers you added.

60 is 80% of what number:= 60 / 80= 60 / 0.8= 75

60 / 0.8 = 75 Therefore, 60 is 80 percent of 75.

60% of $80.00 = 60% * 80 = 0.6 * 80 = $48.00

The result of the equation - 80 plus 90 plus 60 plus 80, is found as follows; 80 + 90 + 60 + 80 = ( 80 + 90 ) + 60 + 80 = 170 + ( 60 + 80 ) = 170 + 140 = 310 Answer = 310

The result of the equation - 130 plus 80 plus 60 plus 80, is found as follows;130 + 80 + 60 + 80= ( 130 + 80 ) + 60 + 80= 210 + ( 60 + 80 )= 210 + 140= 350Answer = 350

80 It is 20 more than 60 and 20 less than 100 To find a halfway point (which is also the average), add the numbers together and divide by 2.60 70 *80* 90 100As you can see, the answer is 80.

The result of the equation - 60 plus 90 plus 60 plus 80, is found as follows; 60 + 90 + 60 + 80 = ( 60 + 90 ) + 60 + 80 = 150 + ( 60 + 80 ) = 150 + 140 = 290 Answer = 290

The result of the equation - 130 plus 60 plus 60 plus 80, is found as follows;130 + 60 + 60 + 80= ( 130 + 60 ) + 60 + 80= 190 + ( 60 + 80 )= 190 + 140= 330Answer = 330

60% of 80 kg= 60% * 80= 0.6 * 80= 48 kg

80% of 60 dollars = 60*80/100 = 48 dollars

60% of $80.00 = 60% * 80 = 0.6 * 80 = $48.00

60/80 = 0.75

60 + 80 = 140

60 is 75% of 80.