Study guides

Q: What is 120.00 dollars with 35 percent off?

Write your answer...

Submit

Related questions

answer: 22.75

25% off of 35 dollars = 75% of 35 dollars [ 100 - 25 = 75] = 35*75/100 = 26.25 dollars

4200

35% of 280 dollars = 280*35/100 = 98 So 35% off of 280 dollars = 280-98 = 182 dollars

$1000 subtracting 35%

35% is the same as multiply by 35 divide by 100 so 35% of 100 is 35. Take this off 100 dollars leaves 65 dollars

$22.10.

$29.75

$24.50

$70

35 ÷ 100 × 48 = $16.8

35% of $96 is $33.60. If you give 35% off, the person will pay $62.40.

70% of 50 is 35 and so 50-35 = 15 dollars

35% of $50 is $17.50; therefore, 35% off of $50 is $32.50.

35 percent of ten dollars is 3 dollars and 50 cents.

The amount after the discount is $57.20

The amount after the discount is $3.50

The amount after the discount is $113.75

$31.50 is the discount price.

30 percent of 35 dollars would be 10 dollars and 50 cents, or 10.5 dollars.

35 percent of 1 million dollars = $350,000.00

The total after taking the discount is $8.45

35% of 143.00 = 42.90 therefore 143.00 - 42.90 = 100.10 dollars.

The sum you require is 6 x 0.35. This gives you how much 35% of 6 actually is. Now minus this number from 6, to find out what 6 dollars with 35% off happens to be.

60 divided by 100 gives you 1 percent x 35 gives you 35 percent. 21 dollars